​Centralvarmeanlæg & gulvvarme

​Hos Aut. VVS-installatør Ejvind Rasmussens Eftf. ApS v/Claus Bull Rasmussen har vi kompetencerne til at udføre opgaver i forbindelse med centralvarme og gulvvarme.

Vi tilbyder vores ekspertise i forbindelse med nyt såvel som eksisterende byggeri og samarbejder med andre faggrupper i tilfælde, hvor der er behov herfor.

Gulvvarme kan vi både lægge under klinker og trægulve, ligesom vi altid sørger for en præcis dimensionering og indregulering af ethvert anlæg.

Faglig vurdering til gavn for dig

Tag os med på råd, når du eksempelvis køber et gammelt hus.​

Vi kan rådgive om mulighederne for central- og gulvvarme eller om, hvordan du bedst muligt energioptimerer din nye bolig. Vores viden og praktiske erfaring inden for faget spænder bredt, så tøv ikke med at kontakte os.

VVS’er i Nordsjælland

Vi kører i hele Nordsjælland samt i Københavnsområdet, og vi kommer gerne ud til dig og giver et uforpligtende tilbud på netop din opgave, uanset om det gælder nye termostater på de gamle radiatorer eller gulvvarme i hele boligen eller virksomheden.

Vi træffes bedst på tlf. 20 20 45 49.

Kontakt os for et godt tilbud​

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere.
​Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
 
Upload filer *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Lidt om os

Det nuværende firma Aut. VVS-installatør Ejvind Rasmussens Eftf. ApS v/Claus Bull Rasmussen er en sammenlægning af Aut. VVS-installatør Ejvind Rasmussen og Niverød VVS.

Kontakt os

E. Rasmussen Eftf. ApS

Hovvej 28, 3060 Espergærde

Find os på Google Maps

Telefon: 49 13 15 48

E-mail: vvs@varme-energi.dk

CVR: 31159121