​​Ejendomsrenovering

​Har du købt et gammelt hus, eller skal dit eksisterende hus renoveres, så tag Aut. VVS-installatør Ejvind Rasmussens Eftf. ApS v/Claus Bull Rasmussen med på råd. Fra vores adresse i Espergærde kører vi i hele Nordsjælland og stiller op med dygtige folk og faglige input i forbindelse med ejendomsrenovering.

Vi vil hellere end gerne tages med på råd, så du får skabt den optimale VVS-løsning, når der skal renoveres.​

Kontakt Claus Bull Rasmussen

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om, hvad vi som seriøs og autoriseret VVS-installatør kan bidrage med i forbindelse med renovering af din ejendom i Nord-sjælland eller København, skal du blot ringe til os på tlf. 20 20 45 49.​

Hvad kan vi?

Vi udfører alle VVS-opgaver i forbindelse med ejendomsrenovering for private, erhverv og boligselskaber. Arbejdsopgaverne opfatter ofte:

  • Udskiftning af brugsvandrør
  • Udskiftning af radiatorer
  • Rådgivning om samt installation af nye varmeløsninger
  • Gulvvarme
  • Og meget mere

Desuden er vi i virksomheden gode til at dimensionere og indregulere, således at du får en korrekt tilpasset varmeløsning.

Claus Bull Rasmussen er uddannet VVS-tekniker, bygningsblikkenslager og gastekniker og har desuden mange års praktisk erfaring bag sig. Med en svend med speciale inden for energirenovering spænder både erfaring og kompetencer bredt i firmaet.

Kontakt os for et godt tilbud​

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere.
​Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
 
Upload filer *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Lidt om os

Det nuværende firma Aut. VVS-installatør Ejvind Rasmussens Eftf. ApS er en sammenlægning af Aut. VVS-installatør Ejvind Rasmussen og Niverød VVS. i 2020 blev firmaet en del af  Varme og Energi ApS 

Kontakt os

E. Rasmussen Eftf. ApS

Hovvej 28, 3060 Espergærde

Find os på Google Maps

Telefon: 49 13 15 48

E-mail: vvs@varme-energi.dk

CVR: 33865821