Kontakt os og få et tilbud​

tlf. 20 20 45 49
49 13 15 48

​Ejendomsrenovering

​Har du købt et gammelt hus, eller skal dit eksisterende hus renoveres, så tag Aut. VVS-installatør Ejvind Rasmussens Eftf. ApS v/Claus Bull Rasmussen med på råd. Fra vores adresse i Espergærde kører vi i hele Nordsjælland og stiller op med dygtige folk og faglige input i forbindelse med ejendomsrenovering.

Vi vil hellere end gerne tages med på råd, så du får skabt den optimale VVS-løsning, når der skal renoveres.

Hvad kan vi?

Vi udfører alle VVS-opgaver i forbindelse med ejendomsrenovering for private, erhverv og boligselskaber. Arbejdsopgaverne opfatter ofte:

  • Udskiftning af brugsvandrør
  • Udskiftning af radiatorer
  • Rådgivning om samt installation af nye varmeløsninger
  • Gulvvarme
  • Og meget mere

Desuden er vi i virksomheden gode til at dimensionere og indregulere, således at du får en korrekt tilpasset varmeløsning.

​Claus Bull Rasmussen er uddannet VVS-tekniker, bygningsblikkenslager og gastekniker og har desuden mange års praktisk erfaring bag sig. Med en svend med speciale inden for energirenovering spænder både erfaring og kompetencer bredt i firmaet.

Kontakt Claus Bull Rasmussen

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om, hvad vi som seriøs og autoriseret VVS-installatør kan bidrage med i forbindelse med renovering af din ejendom i Nord-sjælland eller København, skal du blot ringe til os på tlf. 20 20 45 49.​

HVEM ER VI?

VVS-Claus

CVR: 31159121

KONTAKT OS

Telefon: 49 13 15 48

E-mail: vvs@varme-energi.dk

FIND VEJ

Hovvej 28

3060 Espergærde