Montering, udskiftning & service af gasfyr

​Hos Aut. VVS-installatør Ejvind Rasmussens Eftf. ApS v/Claus Bull Rasmussen har vi mange års erfaring fra faget. Ekspertisen er derfor stor, også når det kommer til levering, montering og udskiftning af gasinstallationer - herunder gaskedler og gasfyr.

Vi holder os altid opdateret inden for faget og deltager løbende i kurser, så vi til hver en tid har den nyeste viden inden for feltet.

Kompetent gasservice

Vi tilbyder desuden gasservice og eftersyn af dine installationer. Alt du skal gøre er at kontakte os, når det er tid til det påkrævede lovpligtige gaseftersyn. 

Nogle skal have tjekket fyret hvert andet år, mens andre kun behøver hvert tredje.Vi står gerne til rådighed med vejledning, hvis du er i tvivl om, hvornår dit næste servicetjek skal udføres

Kont​akt​ os

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. 


Vi glæder os til at hjælpe dig.

Kontakt os for et godt tilbud​

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere.
​Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
 
Upload filer *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Lidt om os

Det nuværende firma Aut. VVS-installatør Ejvind Rasmussens Eftf. ApS er en sammenlægning af Aut. VVS-installatør Ejvind Rasmussen og Niverød VVS. i 2020 blev firmaet en del af  Varme og Energi ApS 

Kontakt os

E. Rasmussen Eftf. ApS

Hovvej 28, 3060 Espergærde

Find os på Google Maps

Telefon: 49 13 15 48

E-mail: vvs@varme-energi.dk

CVR: 33865821