Kontakt os og få et tilbud​

tlf. 20 20 45 49
49 13 15 48

Energirenovering

​Der er næsten altid et uudnyttet energibesparelses-potentiale i en bygning. Hos Aut. VVS-installatør Ejvind Rasmussens Eftf. ApS v/Claus Bull Rasmussen er vi energimontører og tilbyder vores ekspertise i forbindelse med energirenovering af din bolig eller virksomhed.

Der vil ofte være penge at spare ved at indregulere og justere den eksisterende varmepumpe. Eller ved at skifte pumpen ud med en mere energivenlig type. Herudover kan vi rådgive om vandbesparende løsninger og varmepumper.

Luft til luft eller luft til vand?

I nogle tilfælde vil alternative energiløsninger også være en mulighed. Det er ikke kun olie og gas, der kan holde os varme om vinteren og opvarme vores brugsvand. 

​Flere og flere begynder at få øjnene op for varmepumpeløsninger - og her står vi gerne til rådighed. Både med information, rådgivning og installation.

I nogle tilfælde kan én eller flere varmepumper vise sig at være et godt supplement til den eksisterende varmeløsning. På den måde kan du nemlig spare på gassen eller olie og samtidig spare penge på varmeregningen.

Kontakt os for yderligere information

Vi står altid klar til at komme ud og se nærmere på det private hjem, boligselskabets lokaler eller virksomheden.

Alt du skal gøre er at kontakte Claus Bull Rasmussen på tlf. 20 20 45 49 - vi kan hjælpe dig med at spare penge og energi.

HVEM ER VI?

VVS-Claus

CVR: 31159121

KONTAKT OS

Telefon: 49 13 15 48

E-mail: vvs@varme-energi.dk

FIND VEJ

Hovvej 28

3060 Espergærde