Virksomhedsprofil

Det nuværende firma Aut. VVS-installatør Ejvind Rasmussens Eftf. ApS  er en sammenlægning af Aut. VVS-installatør Ejvind Rasmussen og Niverød VVS.

Efter at have været ansat i sin fars firma overtog Claus Rasmussen i 1999 virksomheden for at føre den videre i samme ånd – nemlig på baggrund af en passion for faget og et mål om at gøre det godt uanset opgavens omfang og karakter.

Virksomheden har eksisteret siden 1970 og består i øjeblikket af 6 ansatte, vi har 2 speciel uddannede aut. VVS og VE installatører der kompetencemæssigt favner bredt med stor solid vvs erfaring.

​VVS’er med kompetencerne på plads

Claus Bull Rasmussen har været i branchen siden 1978 og kan skrive både bygningsblikkenslager, GVS-mester, VVS-tekniker, gas-tekniker samt løbende efteruddan-nelser og kurser på CV’et.

Hos Aut. VVS-installatør Ejvind Rasmussens Eftf. ApS  findes der derved de bedste forudsætninger for korrekt håndtering af opgaver inden for feltet. i 2020 blev firmaet en del af Varme og Energi ApS

Årets læreplads & årets lærling

I 2008 blev virksomheden kåret til årets læreplads, og i 2012 blev den nuværende svend udnævnt som årets lærling af Industriforeningen i Helsingør. VVS-firmaet sørger naturligvis til alle tider for at opfylde alle krav og strække sig lidt længere for at være en god arbejdsplads med dygtige fagfolk – både for de ansatte og for kundernes skyld.

Det geografiske arbejdsområde er primært Nordsjælland og København, men skulle der være behov for ekspertisen andetsteds, kører VVS-installatøren gerne længere væk fra basen i Espergærde.

Kont​akt​ os

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. 


Vi glæder os til at hjælpe dig.

Kontakt os for et godt tilbud​

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere.
​Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
 
Upload filer *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Lidt om os

Det nuværende firma Aut. VVS-installatør Ejvind Rasmussens Eftf. ApS er en sammenlægning af Aut. VVS-installatør Ejvind Rasmussen og Niverød VVS. i 2020 blev firmaet en del af  Varme og Energi ApS 

Kontakt os

E. Rasmussen Eftf. ApS

Hovvej 28, 3060 Espergærde

Find os på Google Maps

Telefon: 49 13 15 48

E-mail: vvs@varme-energi.dk

CVR: 33865821