Kontakt os og få et tilbud​

tlf. 20 20 45 49
49 13 15 48

​Virksomhedsprofil

Det nuværende firma Aut. VVS-installatør Ejvind Rasmussens Eftf. ApS v/Claus Bull Rasmussen er en sammenlægning af Aut. VVS-installatør Ejvind Rasmussen og Niverød VVS.

Efter at have været ansat i sin fars firma overtog Claus Rasmussen i 1999 virksomheden for at føre den videre i samme ånd – nemlig på baggrund af en passion for faget og et mål om at gøre det godt uanset opgavens omfang og karakter.

Virksomheden har eksisteret siden 1970 og består i øjeblikket af 6 ansatte, vi har 3 speciel uddannede aut. VVS og VE installatører der kompetencemæssigt favner bredt med stor solid vvs erfaring.

​VVS’er med kompetencerne på plads

Claus Bull Rasmussen har været i branchen siden 1978 og kan skrive både bygningsblikkenslager, GVS-mester, VVS-tekniker, gas-tekniker samt løbende efteruddan-nelser og kurser på CV’et.

Hos Aut. VVS-installatør Ejvind Rasmussens Eftf. ApS v/Claus Bull Rasmussen findes der derved de bedste forudsætninger for korrekt håndtering af opgaver inden for feltet.

Årets læreplads & årets lærling

I 2008 blev virksomheden kåret til årets læreplads, og i 2012 blev den nuværende svend udnævnt som årets lærling af Industriforeningen i Helsingør. VVS-firmaet sørger naturligvis til alle tider for at opfylde alle krav og strække sig lidt længere for at være en god arbejdsplads med dygtige fagfolk – både for de ansatte og for kundernes skyld.

Det geografiske arbejdsområde er primært Nordsjælland og København, men skulle der være behov for ekspertisen andetsteds, kører VVS-installatøren gerne længere væk fra basen i Espergærde.

HVEM ER VI?

VVS-Claus

CVR: 31159121

KONTAKT OS

Telefon: 49 13 15 48

E-mail: vvs@varme-energi.dk

FIND VEJ

Hovvej 28

3060 Espergærde